Ourgenda » Budget

Inkomsten

Indien mensen de Ourgenda willen downloaden, rekenen wij een éénmalig bedrag van 15 EUR aan. Wij doen ook aan appsharing. Een persoon die de applicatie koopt, kan hem doorgeven aan 4 andere personen. Gratis en voor niks.

Voor de extra service zoals het back-upsysteem rekenen wij een vergoeding aan de klant.

Wij rekenen op inkomsten vanuit sponsoring. We gaan samenwerken met partners zoals Facebook en Linked in. We kunnen een sponsordossier opstellen en naar die bedrijven toestappen.

We bieden advertising aan voor bedrijven. Wij tonen hun reclame, in ruil daarvoor krijgen wij een extra inkomstenstroom.

Kosten

Een applicatie ontwikkelen is een grote investering. Het kost éénmalig veel geld en moet constant herzien worden. Langs de andere zijde heb je geen last van logistieke voorzieningen. Je moet dus geen winkelruimte of magazijn voorzien voor de verkoop.

We huren een kantoor met een kost van 500 EUR per maand. We hoeven niet over veel ruimte te beschikken.

We hebben twee vaste mensen in dienst die zich zullen bezighouden met het ondersteunen van de applicatie. Ze zorgen voor een extra service naar onze klanten toe.

Besluit

Het is moeilijk om een degelijke budgettering op te maken. We hebben te weinig kennis en informatie ter beschikking om een realistisch beeld te scheppen. Het wordt snel duidelijk dat we zeker inkomsten moeten vergaren van derde partijen.