Ourgenda » Klanten

Klanten

Ourgenda is in principe geschikt voor iedereen met een mobiel apparaat. Toch focussen wij ons op drie verschillende doelgroepen. Wij richten ons op:

  • Gezinnen
  • Zakenmensen
  • Studenten

Het gezinsleven kan hectisch zijn. Moeder en vader gaan beide werken, zoon studeert aan de universiteit en dochter zit nog op de basisschool. Wij willen dat gezinnen hun tijdsplanning makkelijker en vooral sneller kunnen indelen. Zo houden ze meer tijd over om bij elkaar te zijn. Wij geloven erin dat gezinnen hier ook behoefte aan hebben.

Voor zakenmensen is Ourgenda zeer praktisch. Bijvoorbeeld: Een projectmanager heeft vaak verschillende projecten lopen en met bijgevolg dus ook veel zakelijke contacten. De contactgegevens kunnen dan opgeslagen worden in Ourgenda.

Studenten importeren hun lessenrooster in Ourgenda. Dit kunnen ze dan delen met hun vrienden en familie. Zien ze een leuke poster van een feestje? Ze maken een foto en het evenement wordt onmiddelijk in de agenda geplaatst. Studenten kunnen op deze manier heel goed hun overzicht bewaren.

Kanalen

Waar komt de naam Ourgenda vandaan? We leggen de nadruk op het feit dat de applicatie mensen en hun agenda's met elkaar verbind. 

  •  Wij willen onze klanten bereiken via sociale media, TV, radio, artikels en de pers. We voeren een sterke communicatie rond ons product en we gaan vaak promoten.
  • Klanten kunnen bij ons terecht via een online helpdesk. Zo versterken we de relatie en onderhouden we het contact met onze klanten.

Wij willen ons profileren als een bedrijf dat een applicatie ontwikkelt naar de behoefte van de klant. We ontwikkelen een feedbackfunctie, waar klanten hun opmerkingen geven van Ourgenda. Zo zullen we in staat zijn om het product alsmaar sterker te maken.

 

 Heeft u een vraag of opmerking over de werking van Ourgenda? Stel ze hieronder en wij beantwoorden uw reactie zo snel mogelijk!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.