Ourgenda » Bedrijf

Team

Graag stellen wij ons even voor! Wij zijn een projectgroep binnen het vak Entrepreneurship. Samen kregen we de opdracht om op 12 weken tijd een nieuw product of dienst te ontwikkelen. Wij ontworpen voor u de Ourgenda.

Nele De Ruytter, Sharon Van Goethem, Jochem Noordam, Joyce Schellekens, Stefan Braem

Key Activities & Resources

Ourgenda biedt een online agendabeheersysteem aan. Wij zijn een bedrijf dat zich inzet om een kwalitatieve software te ontwikkelen. Verder zullen we feedback van onze klanten verwerken.

We zullen continue blijven werken aan updates voor Ourgenda.

Wat hebben we nodig?

  • Ten eerste hebben we een sterk en creatief ontwikkelingsteam nodig. Wekelijks zal het team bij elkaar komen om te brainstormen.
  • Ons team heeft een klein kantoortje nodig om administratieve zaken af te handelen. Ook kunnen we daar samenzitten om te vergaderen.
  • Goede marketingcampagnes zijn nodig voor de publicatie van ons product. We moeten ons sterk maken op het vlak rond communicatie en promotie.

Key Partners

  • We zullen samenwerken met online applicatieplatformen. We denken aan de Playstore, de Windowsstore en de applestore. We zullen onze applicatie betalend aanbieden. Zo hebben de meeste personen de mogelijkheid om Ourgenda aan te schaffen.
  • We werken samen met een software-ontwikkelaar. Die moeten we goed aansturen en briefen zodat we zeker op elkaar kunnen inspelen. We moeten dit bedrijf steeds kunnen aanspreken om verdere ontwikkelingen door te voeren.